Menü

Til Somerhusejere

Lars-Ole Christensen
Brushønevej 6
9800 Hjørring

Tel.: +45 2175 9459 (Bedst aften eller weekend)
E-Mail: larsolec@gmail.com

I sæsonen træffes vi I weekenden på:
Glentevej 6
9480 Løkken

Nordseestrand:
Vi er et lille, fleksibelt formidlingsbureau med over 30 års erfaring i sommerhusudlejning. Vores beskedne størrelse giver os lave omkostninger, lav provision og god udlejning i sæsonen. Kampen om feriegæsterne er blevet hård, men vi anser en udlejning på 10 uger pr. sæson for realistisk. Selvfølgelig har vi også sommerhuse, som er udlejet 15 - 20 uger, men det gælder ikke alle. Vi udlejer sommerhuse og ferielejligheder af alle størrelser, blot skal kvaliteten være i orden. Hvis De lader os finde gæster til Deres sommerhus, får De endvidere lidt opsyn med huset hele året, og har gæsterne problemer, bistår vi gerne med at afhjælpe disse.

Udlejningen:
Lejeren lejer sommerhuset direkte af ejeren. Nordseestrand udsteder i Tyskland to enslydende lejekontrakter, der udveksles mellem ejer og lejer. Efter at de underskrevne kontrakter er kommet henholdsvis lejer og ejer i hænde, betaler lejeren 50 % af bruttosummen. Resten betales ved indflytningen. Nordseestrand beregner sig 20 % af bruttosummen i provision til dækning af omkostninger ved formidlingen.

Eksempel: Kontraktbeløbet 1000 € minus 20 % = nettobeløb til ejeren 800 € og provision 200 €.

De af firmaet Nordseestrand formidlede gæster må ikke i de følgende år engageres af ejeren selv. Såfremt ejeren selv bringer lejemål i stand med Nordseestrands klienter, forpligter denne sig til at betale en provision på 20 % af bruttolejen til Nordseestrand. Med mindre De selv vil, opkræver vi indenfor de første par dage de sidste 50 % af bruttolejen og afregner med Dem efter nærmere aftale.

Gæster i sommerboligen:
Vores erfaring siger os, at hvis gæsterne kommer til et pænt og rengjort hus, så efterlader de også i langt de fleste tilfælde huset sådan. Gæsterne er i lejekontrakten forpligtet til at efterlade boligen i rengjort stand, og det er derfor vigtigt, at de også modtager boligen i rengjort stand. Her påhviler det Dem som ejer, dels at kontrollere, dels at sørge for, at alt er i orden til de næste gæster. Gæsterne har adgang til sommerhuset / ferielejligheden på ankomstdagen kl. 15.00, og skal forlade boligen igen på afrejsedagen senest kl. 10.00. Skulle det være vanskeligt for Dem at kontrollere sommerhuset ved lejerskifte, træder vi naturligvis gerne til.

Slutrengøring:
Hvis du som sommerhusejer tilmelder dig ordningen, tilbyder vi muligheden for, at gæsterne køber sig fra slutrengøringen i dit sommerhus. Slutrengøring skal foregå på afrejsedagen i tidsrummet mellem 10.00 og 15.00. Ordningen administreres af Nordseestrand og betales fuldt ud af gæsterne. Der er således ikke udgifter forbundet med ordningen for dig som sommerhusejer. Vi orienterer dig selvfølgelig i hvert enkelt tilfælde, hvis gæsterne ønsker slutrengøring.

Nøgle:
Nordseestrand anbefaler sine husejere at placere en nøgleboks med kode på huset. Boksen, som vi anbefaler, er forsikringsgodkendt, og koden ændres hver sæson. Det er endvidere hensigtsmæssigt, at De deponerer en ekstra nøgle hos os, så vi hurtigt kan komme gæsterne til hjælp.

Sengetøj:
Udlejeren skal sørge for dyner og hovedpuder til alle senge. Gæsterne medbringer selv linned. Vi ser frem til et godt samarbejde, og en god udlejning. Og husk at De altid er velkommen til at ringe, skrive eller sende os en e-mail, hvis der skulle være noget, De er i tvivl om, eller noget vi bør vide - hellere en gang for meget end en gang for lidt.

Fordelene - kort sagt:
Fordelene ved at udleje gennem Nordseestrand er dels vores fleksibilitet, huset er ikke mere bundet end I bryder jer om, og skulle I pludselig have lyst til mere eller mindre udlejning, kan vi til enhver tid ’skrue op eller ned’ for udlejningen. En anden fordel er, at Nordseestrand som firma er registreret i Tyskland, hvilket bl.a. betyder, at det for det meste kun er tysk familiepublikum, der kommer i sommerhuset. Den tredje umiddelbare fordel ved Nordseestrand, er, at vi personligt taler med alle gæster, og derfor ved denne personlige kontakt får sorteret i kunderne. Endelig vil jeg tilføje, at langt de fleste af vores udlejninger er på to eller tre uger i sammenhæng, hvilket giver Dem mindre arbejde.